Returnering

Returnering

Vi har en 14-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om retur.

For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand som du modtog den, ubrugt, med tags og i originalemballagen. Du skal også bruge kvitteringen eller beviset på købet.

For at starte en retur kan du kontakte os på info@bareplakater.dk
Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om retur, accepteres ikke.

Du kan altid kontakte os for ethvert retur spørgsmål på info@bareplakater.dk

Returnering af egne designs

Hvis en plakat er lavet i vores plakatdesigner vil returretten som udgangspunkt frafalde efter varen er afsendt. Dette skyldes, at produkter lavet i vores plakatdesigner er unikke, og dermed som udgangspunkt ikke vil kunne sælges til anden side. Såfremt der er skader eller problemer på varen, skal du følge instrukserne herunder.

Skader og problemer

Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan evaluere problemet og gøre det rigtigt.

Udvekslinger

Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returret er accepteret, foretager du et separat køb af den nye vare.

Tilbagebetaling

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din retur, og fortæller dig, om returen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, får du automatisk tilbagebetaling på din oprindelige betalingsmetode. Husk det kan tage lidt tid for din bank eller kreditkortselskab at behandle og bogføre tilbagebetalingen.